Sunday, December 13, 2009

PEMASANGAN KABINET DAPUR BUILT IN RUMAH MR. OLIVE DI TAMAN UTARA GUDON, MENGGATAL








8 comments:

Mohd Rizal said...

Berapa kos klu mcm kabinet d gambar yg 1st skali tu?

Logub Jaya Kontraktor Sdn. Bhd. 850294-X said...

Dalam RM3,000 kebawah Mr. Mohd. Rizal. TQ.

Mohd Rizal said...

maksudnya, utk the whole kitchen dalam gambar-gambar ni dalam Rm3,000 ke atas ka? Sebab rumah saya kecil dapurnya (Apartment Sri Melalin, Tuaran)....

G said...

hi..sy berminat tgk cabinet kamu ni..cantik n kemas ba..harga bole nego ka lagi? sy berminat untuk buat set bilik tidur katil queen size n wardrobe 5f x 7f..kira2 berapa gia kos? kalau set untuk katil single dgn wardrobe 4f x 5f pla camana kos dia? dlm 2k setengah sy bole dapat ka 2set ne termasuk kabinet tv dlm 3f x 3f n built in cabinet d dapur kecil sy? kalau dapat sy berminat ne..

Kerongsang Kristal said...

bole sya tau dmana lokasi ofis kamu?sya n hubby sya berminat dgn kerja kamu..pls..reply a.s.a.p..thanks!

anna said...

Salam, tuan.
sy mo buat kabinet dapur sudah ni tp mcm jarang2 pula tuan ni online.
sy ada bt friend request sm tuan di facebook, tlg add k sbb sy mo tanya2 dulu.dan sy cdg agar tuan upload lah semua gmbar hasil kerja tuan di FB dan buatlah satu business profile di FB, lagi bagus.. sy rasa ramai yg berminat tu.
sy mo buat dlm masa terdekat ni sbb sy nda tahan sudah tengok dapur sy tunggang langgang ndada kabinet.

Kerongsang Kristal said...

salam...boleh ka uploadkan gmbr kabinet dapur bagi style apartment yg pernah disiapkan oleh pihak Logub Jaya..saya sgt berminat dan dalam perancangan utk mnempah dgn pihak Logub Jaya...pls respon a.s.a.p..

Frank said...

Serious bah 3K? Labor charge included ka?